Om oss

Personalen på GMB står uppställda framför en lekplats

Om oss

Ett litet familjeföretag med mångåriga kunskaper

Är ett litet familjeföretag med mångåriga kunskaper i branschen från små och stora projekt i storleksklasser från några tusenlappar till över 20mk.Vi hjälper er med allt från gräsmattor, vägar, murar, plattläggningar, mindre snickerier, dräneringar till husgrunder.

Ja, i stort sett allt det ni önskar ha hjälp med, till och med renovering av hästfinkor och städuppdrag inne och ute. Skulle vi mot förmodan inte klara det själva av någon orsak, då förmedlar vi den hjälpen via våra samarbetspartners inom bygg och anläggningsbranschen till er. GMB:s mål är 100% nöjda kunder. Vi strävar och arbetar efter att utföra ett felfritt arbete från början och genom hela entreprenaden fram till och med slutavlämning med ”Nollfel”. Egenkontroller av olika slag används för att säkerställa att full överensstämmelse med kundens/beställarens specificerade krav på arbetets utförande och materialets/produktens beskaffenhet.

Egenkontroller och riskanalyser används också för kontroll av alla förekommande arbetsmoment, mobila arbetsmaskiner och annan teknisk utrustning i projekt.

Alla våra anställda på GMB innehar giltigt ID06 och vi är ISODRÄN-Certifierade.

Pappa och barn lägger marksten
Tony Johansson, Arbetande arbetsledare

Tony Johansson

Arbetande Arbetsledare/Webbansvarig

073-089 08 39

tony.johansson@gavlemark.se

Matteus Valkola, Yrkesarbetare

Matteus Valkola

Arbetande Arbetsledare

073-045 51 15

matteus.valkola@gavlemark.se

Zaman Ahmadi, Yrkesarbetare

Zaman Ahmadi

Yrkesarbetare

zaman.ahmadi@gavlemark.se