Våra tjänster

Tjänster anpassade efter dina behov

På Gävleborg Mark och Bygg AB strävar vi efter att skräddarsy våra tjänster för att passa just dina behov och önskemål. Oavsett om det gäller markarbete, anläggning eller byggprojekt, är vår målsättning att leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller dina förväntningar.

Tack vare mångårig erfarenhet och omfattande kompetens kan vi erbjuda heltäckande lösningar.

På Gävleborg Mark och Bygg AB erbjuder vi omfattande helhetslösningar inom mark, anläggning och bygg. Oavsett projektets storlek eller komplexitet är vår ambition alltid att leverera högkvalitativa lösningar som möter våra kunders behov och förväntningar.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en komplett service från planering till slutavlämning, och vi säkerställer att varje steg i processen utförs med största noggrannhet och precision. Vår erfarna och kompetenta personal arbetar engagerat för att uppnå resultat som du kan vara helt nöjd med.

Upptäck alla våra tjänster

Vårt tjänsteutbud innefattar diverse tjänster inom mark och anläggning. Dessutom arbetar vi till viss del med mindre snickerier. Vi erbjuder helhetslösningar och arbetar med allt från stensättning och murar till dränering och enskilt avlopp.

Gävleborg Mark och Bygg AB

Vi hjälper er med allt från gräsmattor, vägar, murar, plattläggningar, mindre snickerier, dräneringar till husgrunder. Alla våra anställda på GMB innehar giltigt ID06 och vi är ISODRÄN-Certifierade.

Om företaget

Om oss

Våra tjänster

Kvalitetsplan

Kontakt

Önskar du komma i kontakt med oss direkt?

Experter på mark & anläggning Gävleborg Mark och Bygg AB